Receita económica

Para toda comida fan falta uns ingredientes e un lento proceso de preparación, e dise que canto máis laboriosa é a fórmula, mellor saberá o resultado final. De igual maneira estamos nós a proceder co noso traballo: seleccionando os mellores produtos para que os vosos paladares gocen co noso exquisito bocado.Un bocado que non deixa de ser máis ca un piscolabis que pretende ser unha axuda para a nosa andaina neste mundo, axudándonos a ser mellores xornalistas e, como non, persoas.

Ata o de agora, como xa dixemos no anterior post, estivemos a xestionar fontes para poder realizar  o traballo de campo da maneira máis correcta. Así, concretamos unha entrevista coa directora da Cociña Económica de Compostela, Esther Seoane, para o vindeiro mércores día 16. Esta entrevista serviranos como unha base para coñecer cal é a labor dos voluntarios que alí traballan, como ven e como se relacionan cos usuarios deste servizo social e se verdadeiramente eles cren esas persoas están excluídas ou non.

Polo de agora non podemos adiantar máis. Nós seguimos na búsqueda dos ingredientes da nosa receita económica.

TGA 3b2

Posted on 14 Marzo, 2011, in Sen clasificar and tagged . Bookmark the permalink. 4 Comentarios.

  1. Equipo de crítica y corrección

    Muy original su forma de presentarnos lo que estan haciendo y muy acorde con lo que cuentan, además de mucho interés lo que estan trabajando.
    Suerte en su trabajo!

  2. ¡Me encanta como presentáis el trabajo! Muy de acuerdo con el tema. Yo creo que toda persona marginal sufre ese rechazo de la sociedad, pero con este tipo de acciones además de comida recibe algo mucho más importante: el sentimiento de saber que alguien se preocupa por ella. Espero leer pronto esas conclusiones que seguro, serán muy interesantes. Lo que os aporte la directora de la Cocina Económica de Compostela seguro que cambiará muchas primeras impresiones.

    • Sandra Mourelos

      La entrevista con Esther Seoane, la directora de la Cocina Económica fue “sorprendente”… En el post “A opción correcta” verás algunas citas textuales de la directora de dicho centro social. A ver que te parece.
      Un saludo.

  3. Non hai dubida de que a cociña económica é un elemento de enorme axuda cara os mais desfavorecidos, tanto no claro plano alimenticio e físico coma no psicolóxico, de atención persoal a xente que tanto precisa de coidados.
    Sorte co traballo.

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: